Környezetbarát kiszállás

Admin

Zöld szerviz szolgáltatás

Elkötelezett vagyunk a fenntarthatóság iránt, ezért örömmel mutatjuk be új, környezetbarát kiszállási szolgáltatásunkat.

Új szolgáltatás keretében ha igényli, szervizünk munkatársai elektromos rolleren vagy kerékpáron érkeznek az otthonába, csökkentve ezzel a városi forgalmat és csökkentve a környezeti lábnyomunkat.

Az újítás nemcsak környezetbarát, de hozzájárul a városi zajszennyezés csökkentéséhez. Tudjuk, hogy apró lépésekkel is nagy változásokat érhetünk el, ezért örömmel támogatjuk a fenntartható városi életstílust.

Az elektromos rolleres vagy kerékpáros kiszállás, gyakran lassabb közlekedési módot jelent, emiatt kevesebb munkát tudunk egy nap alatt elvégezni. De megéri a várakozás, hiszen jó érzés hozzájárulni a környezetvédelemhez!

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a szolgáltatás feláras, és nem minden esetben vehető igénybe. Nagyobb alkatrészek szállításakor, vagy nagyobb távolságok esetében továbbra is gépkocsit használunk.

Ha szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást, vagy további kérdései vannak, lépjen kapcsolatba velünk. Örömmel segítünk!

Hasonló cikkek

Zöld szerviz szolgáltatás

Környezetbarát kiszállás

Elkötelezett vagyunk a fenntarthatóság iránt, ezért örömmel mutatjuk be új, környezetbarát kiszállási szolgáltatásunkat. Új szolgáltatás keretében ha igényli, szervizünk munkatársai elektromos rolleren vagy kerékpáron érkeznek az otthonába, csökkentve ezzel a városi forgalmat és csökkentve a környezeti lábnyomunkat. Az újítás nemcsak

Tovább olvasom »
Mosógép kapacitás

Mosógép kapacitás

Hogyan válasszunk? Az otthoni mosás a mindennapjaink része, de mi van akkor, ha egy mosáshoz túl sok ruhát pakoltunk a mosógépbe? A túlzsúfolt mosógépekkel végzett mosás nem csak a mosógép hatékonyságát csökkenti, hanem a ruháknak sem tesz jót, hiszen a

Tovább olvasom »
Mosógép szerelő

Így keress jó szakembert

Online marketing szakemberből, életvezetési tanácsadóból, személyi edzőből egyre nagyobb a választék, de mi a helyzet ha elromlott a mosógépünk? Mosógépszerelőt is könnyen találunk?A szolgáltató szektorban nagy a szakemberhiány. Ezen a területen, nem egyszerű megtalálni a megfelelő szakembert vagy vállalkozást, legyen

Tovább olvasom »