Környezetbarát kiszállás

Admin

Zöld szerviz szolgáltatás

Elkötelezett vagyunk a fenntarthatóság iránt, ezért örömmel mutatjuk be új, környezetbarát kiszállási szolgáltatásunkat.

Új szolgáltatás keretében ha igényli, szervizünk munkatársai elektromos rolleren vagy kerékpáron érkeznek az otthonába, csökkentve ezzel a városi forgalmat és csökkentve a környezeti lábnyomunkat.

Az újítás nemcsak környezetbarát, de hozzájárul a városi zajszennyezés csökkentéséhez. Tudjuk, hogy apró lépésekkel is nagy változásokat érhetünk el, ezért örömmel támogatjuk a fenntartható városi életstílust.

Az elektromos rolleres vagy kerékpáros kiszállás, gyakran lassabb közlekedési módot jelent, emiatt kevesebb munkát tudunk egy nap alatt elvégezni. De megéri a várakozás, hiszen jó érzés hozzájárulni a környezetvédelemhez!

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a szolgáltatás feláras, és nem minden esetben vehető igénybe. Nagyobb alkatrészek szállításakor, vagy nagyobb távolságok esetében továbbra is gépkocsit használunk.

Ha szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást, vagy további kérdései vannak, lépjen kapcsolatba velünk. Örömmel segítünk!

Hasonló cikkek

Mosógép szerelő

Mikor érdemes mosógépszerelőt hívni?

A mosógépek nélkülözhetetlenek otthonainkban, azonban amikor probléma adódik, sokan tanácstalanok vagyunk. Kérdés, hogy mikor próbálkozzunk saját magunk javítani, és mikor érdemes profi mosógép szerelő segítségét kérni? Milyen esetekben lehet szükségünk segítségre? Mikor érdemes mosógép szervizhez fordulni? Ha a mosógép még

Tovább olvasom »
Zöld szerviz szolgáltatás

Környezetbarát kiszállás

Elkötelezett vagyunk a fenntarthatóság iránt, ezért örömmel mutatjuk be új, környezetbarát kiszállási szolgáltatásunkat. Új szolgáltatás keretében ha igényli, szervizünk munkatársai elektromos rolleren vagy kerékpáron érkeznek az otthonába, csökkentve ezzel a városi forgalmat és csökkentve a környezeti lábnyomunkat. Az újítás nemcsak

Tovább olvasom »
Mosógép kapacitás

Mosógép kapacitás

Hogyan válasszunk? Az otthoni mosás a mindennapjaink része, de mi van akkor, ha egy mosáshoz túl sok ruhát pakoltunk a mosógépbe? A túlzsúfolt mosógépekkel végzett mosás nem csak a mosógép hatékonyságát csökkenti, hanem a ruháknak sem tesz jót, hiszen a

Tovább olvasom »