Mosni egyszerű

Admin

A mosás folyamata az évek során nem sokat változott

A ruhát mozgatni kell valahogy, a vizet fel kell melegíteni, a friss vizet beengedni, a használtat kiszivattyúzni.

Tulajdonképpen ennyi elég is egy automata mosógéphez. Mivel a legtöbb gyártó célja a profit maximalizálása, ma már nem terveznek évtizedekig működő mosógépeket. A legtöbb készüléknek 5-6 év a kihordási ideje, rosszabb esetben közvetlenül a garanciális idő lejárta után meghibásodnak.

A gyártók széles termékpalettával, rafinált marketing megoldásokkal próbálják megcélozni a vásárlókat, amelyek között akad egy-két hasznos is de a legtöbb csak a tulajdonságlista hosszúságát növeli.

Minél több funkciót tartalmaz egy mosógép, annál bonyolultabb elektronikus megoldásokkal és vezérlőegységgel rendelkezik. Ezek mind-mind növelik a meghibásodások esélyét. Egyre több a műanyag alkatrész és egyre vékonyabbak, a távol-keleti tömeggyártott elektronikák pár év alatt tönkremennek.

Persze még van egy-két prémium gyártó, ők jellemzően jobb minőségű termékeket állítanak elő tervezett több évtizedes élettartammal. Sajnos ma már ezek sem nyújtják azt a megbízhatóságot amit 10-20 évvel ezelőtt. Az áruk általában többszöröse mint egy középkategóriás készüléknek.

Leginkább csak a szerencsén múlik, hogy az újonnan vásárolt készülékünk meddig szolgál minket megbízhatóan.

Jó tanácsként talán annyit, hogy érdemes a nagyon olcsó készülékeket elkerülni és inkább a középkategóriából választani.

Hasonló cikkek

Zöld szerviz szolgáltatás

Környezetbarát kiszállás

Elkötelezett vagyunk a fenntarthatóság iránt, ezért örömmel mutatjuk be új, környezetbarát kiszállási szolgáltatásunkat. Új szolgáltatás keretében ha igényli, szervizünk munkatársai elektromos rolleren vagy kerékpáron érkeznek az otthonába, csökkentve ezzel a városi forgalmat és csökkentve a környezeti lábnyomunkat. Az újítás nemcsak

Tovább olvasom »
Mosógép kapacitás

Mosógép kapacitás

Hogyan válasszunk? Az otthoni mosás a mindennapjaink része, de mi van akkor, ha egy mosáshoz túl sok ruhát pakoltunk a mosógépbe? A túlzsúfolt mosógépekkel végzett mosás nem csak a mosógép hatékonyságát csökkenti, hanem a ruháknak sem tesz jót, hiszen a

Tovább olvasom »
Mosógép szerelő

Így keress jó szakembert

Online marketing szakemberből, életvezetési tanácsadóból, személyi edzőből egyre nagyobb a választék, de mi a helyzet ha elromlott a mosógépünk? Mosógépszerelőt is könnyen találunk?A szolgáltató szektorban nagy a szakemberhiány. Ezen a területen, nem egyszerű megtalálni a megfelelő szakembert vagy vállalkozást, legyen

Tovább olvasom »